ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπαίκτης του Αρόγιο ο Ράιτ

Συμπαίκτης του Αρόγιο ο Ράιτ

Ο Τζούλιαν Ράιτ ήλθε μεσούσης της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, εν συνεχεία υπέγραψε στην ισραηλινή Μπένι Χερζλίγια ενώ θα κλείσει τη χρονιά στο Πουέρτο Ρίκο ως συμπαίκτης του Κάρλος Αρόγιο!

Ο Τζούλιαν Ράιτ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ισραήλ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο με την Κανγκρεχέρος Ντε Σαντούρσε, όπου αγωνίζεται εδώ και λίγους μήνες ο Κάρλος Αρόγιο .

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήλθε στην Ελλάδα στις 30/09 ώστε να δοκιμαστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να πείσει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των "πράσινων". Παρ' όλα αυτά, η παραμονή του στην Αθήνα κράτησε μόλις λίγες ώρες αφού ο Αμερικανός ''κόπηκε'' στα ιατρικά τεστ .

Εκείνος όμως, παρέμεινε στη χώρα μας ύστερα από δική του απόφαση κι αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία του.

Έπειτα, όμως, από σχεδόν δυο μήνες δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάνοβιτς. Οι "πράσινοι" έκαναν χρήση της σχετικής οψιόν και αποδέσμευσαν τον Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος υπέγραψε στην Μπνέι Χερζλίγια όπου είχε 16.7 πόντους, 9.8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.1 τάπες ανά παιχνίδι, στη regular season της Winner League.

Μάλιστα συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους του πρωταθλήματος !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ