ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με Porter και Ayton η Puma!

Missouri's Michael Porter Jr. speaks to reporters during a media availability with the top basketball prospects in the NBA Draft, Wednesday, June 20, 2018, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Η Puma συνέχισε να κάνει κινήσεις, αφού μετά τον Marvin Bagley III συμφώνησε με δύο ακόμα παίκτες που προβλέπεται να επιλεγούν ψηλά στο φετινό NBA Draft, τους DeAndre Ayton και Michael Porter Jr.!

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Puma, η οποία δειχνει διατεθειμένη να επιστρέψει δυναμικά στο ΝΒΑ έπειτα από 20 χρόνια απουσίας. Μετά λοιπόν τον Marvin Bagley III, με τον οποίο υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο , η γνωστή εταιρεία συμφώνησε τόσο με τον DeAndre Ayton όσο και με τον Michael Porter Jr., έχοντας πλέον στο δυναμικό της τρεις παίκτες που αναμένεται να επιλεγουν στις πρώτες 10 θέσεις του φετινού ΝΒΑ Draft!

Για την ακρίβεια, η Puma είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει τους δύο πρώτους παίκτες που θα ακούσουν το όνομά τους από τον Adam Silver την ημέρα του ΝΒΑ Draft (22/6, 02:00 ώρα Ελλάδος), αφού οι τελευταίες προβλέψεις θέλουν τον Ayton να επιλέγεται στο Νο1 και τον Bagley στο Νο2.

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ