ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν με επιτυχία τη συνεργασία τους

Stoiximan – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν με επιτυχία τη συνεργασία τους

Η συνεργασία ανάμεσα στη Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώνεται ύστερα από δυο χρόνια κοινής διαδρομής.

Από το 2013, όταν επισφραγίστηκε για πρώτη φορά η χορηγική σχέση, Stoiximan και ΚΑΕ Παναθηναϊκός εγκαινίασαν μια πρότυπη μορφή συνεργασίας, η οποία στηρίχθηκε στα χαρακτηριστικά της επιτυχίας, των υψηλών στόχων και της ανάδειξης των ιδανικών του αθλητισμού.

Ενσαρκώνοντας το όραμα για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, η Stoiximan αποτέλεσε για δυο συνεχόμενα έτη το μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχοντας καταφέρει να μετατρέψει την απλή χορηγική αθλητική ενίσχυση, σε μια στρατηγική συνεργασία που επέτρεψε και στις δυο πλευρές να αναπτύξουν δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο αθλητισμός δεν ορίζεται μόνο μέσα στα στενά του πλαίσια.

Η ανάληψη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της σχέσης υπευθυνότητας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη Stoiximan και την "πράσινη" ΚΑΕ, επιβεβαίωσαν τη σημασία ενεργειών που στηρίζουν έμπρακτα όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά την ίδια την κοινωνία και τα μέλη της.

Οι κοινές ενέργειες με το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα, η συμμετοχή στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Stoiximan κατά του σχολικού εκφοβισμού #MiFovasai, η υλοποίηση του προγράμματος "One Team- Basketball is everywhere" της Euroleague της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την επίσκεψη των αθλητών στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, χαρακτήρισαν την κοινή κοινωνική δράση της Stoiximan και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ανέλαβαν να υλοποιήσουν με συνέπεια καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ταυτόχρονα Stoiximan και Παναθηναϊκός στάθηκαν δίπλα ακόμη και σε απλούς φιλάθλους που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας και χρειάστηκαν βοήθεια.

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε προς τη διοίκηση της ΚΑΕ, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της σημείωσε : "Καταφέραμε, πέρα από την χορηγική στήριξη της ομάδας του Παναθηναϊκού, να αναλάβουμε, από κοινού, δράσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της χορηγικής σχέσης, τόσο για την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων όσο και για την στήριξη της κοινωνίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σημείο που ταυτίστηκαν απόλυτα οι αρχές και οι αξίες των δυο οργανισμών.

Είχαμε την τιμή να αποτελέσουμε μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, όπως και να δούμε το λογότυπο μας, στην τελευταία εμφάνιση ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους αθλητές της σύγχρονης ελληνικής αθλητικής ιστορίας, του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Θέλω να πιστεύω ότι σταθήκαμε στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ότι η πρόθεσή μας να είμαστε μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας, μεταφράστηκε σε μια αρμονική συνεργασία μεταξύ μας"

Η Stoiximan, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο συνεχίζει να υλοποιεί το εκτεταμένο πλάνο δράσης της για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, σε επίπεδο ομάδων, ομοσπονδιών, αθλητών, συλλόγων και μαζικών αθλητικών διοργανώσεων ενώ ακόμα στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματός κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει κοινωνικές οργανώσεις και ιδρύματα, που θέτουν στο επίκεντρο την οικογένεια, την κοινωνία και το περιβάλλον.

¨Η Stoiximan είναι ακόμα, υπερήφανος υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ παράλληλα στηρίζει 7 αθλητές και εθνικές ομάδες στο "Δρόμο για το Ρίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ