ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τεχνόπολη το "New Generation Got Game"

Στην Τεχνόπολη το "New Generation Got Game"

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου (στις 21:00) θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ "New Generation Got Game" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το οποίο καλύπτει το δεύτερο διαπολιτισμικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Generation 2.0.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ "New Generation Got Game" θα έχουν την επόμενη εβδομάδα (22/6, 21:00) όσοι βρεθούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το ντοκιμαντέρ καλύπτει το δεύτερο διαπολιτισμικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Generation 2.0 τον Ιούνιο του 2015.

Παρουσιάζονται οι συμμετέχοντες, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν αυτό που εμείς ονομάζουμε Νέα Γενιά Ελλήνων Πολιτών και μιλούν τόσο για τη διοργάνωση όσο και για τη ζωή τους στις γειτονιές της πόλης. Πρόκειται για άτομα με διαφορετικές καταγωγές που μεγαλώνουν και ζουν στην Αθήνα και σε αυτό το τουρνουά, δεν έπαιξαν μόνο μπάσκετ, αλλά έγιναν φίλοι, μας χαμογέλασαν και μας έδειξαν πως η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο στην φιλία και στην δημιουργία δεσμών με την πόλη μας, τους συμπολίτες μας και γενικότερα την ελληνική κοινωνία.

Τον Μάρτιο του 2016 προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, ενώ είναι η πρώτη φορά που προβάλλεται στην Αθήνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, η γλώσσα είναι ελληνική με αγγλικούς υπότιτλους, ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ