ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην εθνική Βουλγαρίας ο Ντρούκερ

Στην εθνική Βουλγαρίας ο Ντρούκερ

Ο πρώην κόουτς του Άρη και νυν προπονητής της Μακάμπι Ρισόν, Σαρόν Ντρούκερ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βουλγαρίας, η οποία θα συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Βουλγαρία θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017 μέσω προκριματικού γύρου, συμμετέχοντας στον Ε' όμιλο μαζί με τις Σλοβενία, Ουκρανία και Κόσσοβο.

Θα το κάνει με τον Σαρόν Ντρούκερ στην άκρη του πάγκου αφού ο πρώην κόουτς του Άρη (2010-11) και νυν προπονητής της Μακάμπι Ρισόν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Οι αγώνες των προκριματικών θα διεξαχθούν από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Οι επτά νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες θα περάσουν στα τελικά.

Ήδη στο Ευρωμπάσκετ του 2017 θα βρίσκονται οι τέσσερις διοργανωτές (Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία), οι φιναλίστ του προηγούμενου (Ισπανία και Λιθουανία) και οι οκτώ που θα συμμετέχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά, Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία και Σερβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ