ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: "Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές"

Σπανούλης: "Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε την φετινή εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαβάστε τις δηλώσεις

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ζουν μεγάλες στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι και οι ήττες κάνουν δυνατή μία ομάδα και παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

"Ολοκληρώσαμε μία σύνθεση χρονιά για την ομάδα. Αυτή η ομάδα μεγάλωσε και έδειξε χαρακτήρα σε χρόνο ρεκόρ. Χτίσαμε μία ομάδα από την αρχή. Πιστέψαμε σε αυτή. Όλο αυτό που βλέπετε έχει γίνει μέσα από σκληρή δουλειά. Σήμερα κερδίσαμε ακόμα έναν τελικό, αυτή η ομάδα παίζει τελικούς από τον Νοέμβριο", σχολίασε ο Βασίλης Σπανούλης και συμπλήρωσε:

"Χτίσαμε χαρακτήρα. Δεν θυμάμαι εγώ ομάδα να έχει τέτοια βελτίωση κατά την διάρκεια της σεζόν. Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτούς τους ανθρώπους. Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Οι χαρές είναι λιγότερες από τις λύπες. Αυτές οι μέρες που ζούμε είναι καταπληκτικές, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ο κόουτς πάντα πίστευε σε εμάς, άσχετα αν δεν το λέγαμε προς τα έξω.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου για όλους. Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή για να πάρουμε και άλλες κούπες. Είναι μία απίστευτη χρονιά. Τι να πούμε; Ότι δεν μας υπολόγιζαν να περάσουμε στο τοπ-16; Και καταφέραμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια.

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να στηρίξουμε αυτή την ομάδα. Χτίσαμε έναν κορμό και πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε όπως είμαστε για να φέρουμε και άλλες επιτυχίες.".

Σε ερώτηση για όσα μεσολάβησαν, σχολίασε: "Δεν ήταν δύσκολα χρόνια. Περήφανος δεν είσαι μόνο όταν κερδίζεις τίτλους, περήφανος είσαι για όλα, όταν φεύγεις με ψηλά το κεφάλι. Κάθε ήττα σε κάνει δυνατό για να πάρεις πρωταθλήματα. Λέω και πάλι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ