ΜΠΑΣΚΕΤ

Σίγουροι οι Ιταλοί για το ένα από τα τρία Προολυμπιακά

Σίγουροι οι Ιταλοί για το ένα από τα τρία Προολυμπιακά

Το Τορίνο αναμένεται να είναι μία εκ των πόλεων που θα διεξαχθούν τα Προλυμπιακά τουρνουά, σύμφωνα με τους Ιταλούς και η εθνική τους θα έχει την δυνατότητα να πάει στο Ρίο δίνοντας αγώνες μέσα στην χώρα της.

Στις 19 Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν τα τρία Προολυμπιακά τουρνουά από τα οποία τρεις χώρες θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ρίο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με την ιταλική Corriere Dello Sport, η μία από τις τρεις πόλεις θα είναι το Τορίνο, εκφράζοντας την σιγουριά της πως ένα από τα τρία Προλυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Η ιταλική ομοσπονδία, τους τελευταίους μήνες, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να πετύχει τον στόχο της, ώστε ένα από τα Προλυμπιακά να διεξαχθεί στην Ιταλία και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει και πράξη.

Πέρα από την Ιταλία, ενδιαφέρον ώστε να διεξαχθούν στις χώρες τους τα Προλυμπιακά τουρνουά, έχουν εκφράσει και οι εξής χώρες: Γερμανία, Τσεχία, Σερβία, Τουρκία και Φιλιππίνες.

Οι χώρες που διεκδικούν θέση για την Ολυμπιάδα του Ρίο είναι 16: Ελλάδα, Γαλλία, Σερβία, Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Ανγκόλα, Τυνησία, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Ιράν, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ