ΜΠΑΣΚΕΤ

Σεβασμός για Αλεξανδρή

Σεβασμός για Αλεξανδρή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομοσπονδία της Ιορδανίας ως ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Το μεσημέρι της Κυριακής Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομοσπονδία της Ιορδανίας ως ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Συγκεκριμένα η παρουσίαση του «τίγρη» και του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Λίβανου πραγματοποιήθηκε σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ιορδανίας και των χωρών της Μέσης Ανατολής.

Ο Αλεξανδρής είχε φθάσει στο αεροδρόμιο του Αμάν της Ιορδανίας τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, και έτυχε θερμής υποδοχής.

Το ελληνικό τεχνικό δίδυμο της Εθνικής Ιορδανίας από την πρώτη στιγμή έμεινε ενθουσιασμένο από την εκτίμηση και τον σεβασμό που έτυχε από ανθρώπους που δεν τους ξέρανε μέχρι εκείνη την ώρα και μόλις αρχίσανε να τους γνωρίζουνε.

" Είναι ένας άλλος κόσμος με άλλη κουλτούρα που θέλουνε να προοδεύσουνε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εμείς σε αυτήν την θέση", σχολίασε ο Αλεξανδρής στις πρώτες του εντυπώσεις.

Στόχος του Αλεξανδρή στην τρίμηνη δουλειά που τον περιμένει και δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη είναι να προετοιμάσει την Εθνική Ιορδανίας όσο καλύτερα γίνεται για το τουρνουά που την περιμένει.

Για το Πανασιατικό Πρωτάθλημα 1-12 Αυγούστου στις Φιλιππίνες όπου βασικός στόχος της Ιορδανίας είναι η παρουσία της στην πρώτη τριάδα που θα ισοδυναμεί με πρόκρισή της στο προσεχές Μουντομπάσκετ.

Μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο τουρνουά το δίδυμο Αλεξανδρή και Λίβανου δεν αποκλείεται να βρει στον δρόμο του αυτό των Γιαννάκη και Χριστόπουλου στην περίπτωση που η Ιορδανία αντιμετωπίσει την Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ