ΜΠΑΣΚΕΤ

Oι Dude Perfect ξαναχτυπούν!

Oι Dude Perfect ξαναχτυπούν!

Οι Dude Perfect έκαναν... καριέρα με videos που αφορούσαν τα στερεότυπα στον αθλητισμό (τους τύπους που χρησιμοποιούν πάσης φύσεως δικαιολογίες). Καθένα είχε 10.000.000 views και πλέον έχουν περάσει το hobby τους, σε άλλο επίπεδο (video).

Η καριέρα τους ξεκίνησε από το μπάσκετ. Οι Coby Cotton, Cory Cotton, Cody Jones, Tyler Toney και Garrett Hilbert είχαν αράξει στην αυλή ενός σπιτιού (στις 16 Μαρτίου του 2009) και στοιχημάτιζαν σάντουϊτς, για κάθε σουτ που θα "έβαζαν" στο πλεχτό. Κατέληξαν στο να βιντεοσκοπήσουν την όλη φάση, να την ανεβάσουν στο YouTube και να μαζέψουν 100.000 κόσμου που ενδιαφέρθηκαν να δουν τα καμώματα τους.

Ακολούθησε άλλο video, με τρικ, το οποίο μάζεψε 12.5 εκατομμύρια views και εκείνοι δεσμεύτηκαν για κάθε 100.000 views να σπονσοράρουν ένα παιδί από την Compassion International. Τη σήμερον ημέρα, έχουν χορηγούς και αιτήματα για τη συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών. Μεταξύ των highlights τους είναι οι συνεντεύξεις που έχουν πάρει από τους LeBron James, Kobe Bryant, Kevin Love, Kevin Durant, James Harden, Carmelo Anthony και Chris Paul, όταν ήταν στην εθνική των ΗΠΑ.

Το τελευταίο επεισόδιο αφορά το γκολφ και έναν σπεσιαλίστα του είδους (σε μακρινές αποστάσεις), τον Jamie Sadlowski. Τον έβαλαν να δοκιμάσει να... σκοράρει σε καλάθι μπάσκετ, από απόσταση 91 μέτρων, αλλά και σε απόχη που κρατούσε άνθρωπος σε jet ski, με τη βολή να γίνεται από αεροπλανοφόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ