ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη για την... αιμοδοσία στο 3 on 3 στο Καναλάκι

Νίκη για την... αιμοδοσία στο 3 on 3 στο Καναλάκι

Έπεσε η "αυλαία", στο 15ο τουρνουά 3 on 3, στο Καναλάκι του Δήμου Πάργας, με τους τελικούς παίδων και ανδρών, καθώς και τις βραβεύσεις των νικητών και διακριθέντων.

Η ομάδα των Νίκου Ζέρβα, Κώστα Ιωάννου, Σπύρου Πάνου και Βαγγέλη Ιωάννου, που κατέκτησε το τουρνουά, επικρατώντας στον τελικό των Γιάννη Κασκάνη, Ηλία Νικολάου, Γιώργου Αρβανιταντώνη και Γιάννη Τζίμα, είχε ένα αξιοσημείωτο.

Φορούσε φανέλες του Συλλόγου Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Ελπίς" Φαναρίου, ο οποίος οργανώνει την τελετή αφής της φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στις 18 Αυγούστου στο Καναλάκι.

Το τουρνουά ήταν για ακόμη μια φορά άψογα οργανωμένο από την ΑΕ Καναλακίου, η οποία στηρίχθηκε αποκλειστικά σε δικές της "δυνάμεις" για να διοργανώσει το φετινό τουρνουά, μακριά από κρατικούς φορείς.

Μετάλλια για όλα τα παιδιά, μικρά και... μεγάλα, αθλητικό υλικό στους συμμετέχοντες και τους νικητές, μουσική ανάλογη της περίστασης, οθόνες που έδειχναν στατιστικά του αγώνα, εκφωνητής για περιγραφή των παιχνιδιών, αποδεικνύουν πως οι διοργανωτές έβαλαν όλο το μεράκι τους από τις 29 Ιουλίου, όταν και ξεκίνησε το τουρνουά και ανεβάζουν τον πήχη για το 16ο τουρνουά 3 on 3.

Νίκη για την... αιμοδοσία στο 3 on 3 στο Καναλάκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ