ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες με τρελές διαφορές για ΗΠΑ και Καναδά στους Παναμερικανικούς U18

Νίκες με τρελές διαφορές για ΗΠΑ και Καναδά στους Παναμερικανικούς U18

Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς συνέχισαν να δίνουν σόου στους Παναμερικανικούς αγώνες U18, κερδίζοντας με 77 και 66 πόντους το Εκουαδόρ και τον Παναμά αντίστοιχα!

Ήταν 12 Ιουνίου όταν στην φάση των ομίλων των Παναμερικανικών αγώνων U18 οι ΗΠΑ διέλυσαν με 118-26 τον αδύναμο Παναμά . Τρεις ημέρες αργότερα, τόσο οι ΗΠΑ όσο και ο Καναδάς συνέχισαν να κάνουν επίδειξη δύναμης στην διοργάνωση, διαλύοντας ξανά με απίστευτες διαφορές τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του FIBA Americas.

Την αρχή έκαναν οι ΗΠΑ κόντρα στο Εκουαδόρ, κερδίζοντας με το απίστευτο 132-55 (σκορ ημιχρόνου 65-25 και τρίτης περιόδου 101-43!), για να ακολουθήσει ο Καναδάς, διαλύοντας τον καημένο Παναμά με 105-39 (ημίχρονο 56-16).

Αν αναρωτιέται κάποιος πώς είναι δυνατόν ο Παναμάς να βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης η απάντηση είναι ότι στους Παναμερικανικούς αγώνες U18 πήραν μέρος 8 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 4, με όλες να προκρίνονται στα προημιτελικά.

Για την ιστορία, στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή και ο Καναδάς το Πουέρτο Ρίκο, με όλο τον κόσμο να περιμένει το συναπάντημα των δύο ομάδων στον τελικό, με την ελπίδα ότι θα παρακολουθήσουν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος επιθυμεί να δει πώς κατάφεραν ΗΠΑ και Καναδάς να φτάσουν σε τόσο μεγάλης έκτασης νίκες, παρατίθενται ολόκληροι οι αγώνες των δύο ομάδων:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ