ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάχη για τη ζωή ο Όσκαρ Σμιντ

Μάχη για τη ζωή ο Όσκαρ Σμιντ

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Όσκαρ Σμιντ, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, έπειτα από εγχείριση που υποβλήθηκε στο κεφάλι για να του αφαιρεθεί όγκος (videos).

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Όσκαρ Σμιντ δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνου, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο για του αφαιρεθεί όγκος στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 30 Απριλίου στο νοσοκομείο "Άλμπερτ Αϊνστάιν" και ξεκίνησε χημειοθεραπείες για την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Όσκαρ Σμιντ είχε υποβληθεί και το 2011 σε επέμβαση στο κεφάλι για να του αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος. Ο Σμιντ είναι 55 ετών πλέον, ενώ έχει πάρει μέρος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος ολοκλήρωσε την καριέρα του στα 45 του, έχοντας σημειώσει 49.737 πόντους. Έπαιξε στις Παλμέιρας, Σίριο, Καζέρτα, Πάβια, Βαγιαδολίδ, Κορίνθιας, Μπεντεϊράντες και Φλαμένγκο. Με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας αγωνίστηκε σε 326 παιχνίδια από το 1977 μέχρι το 1996.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παρακολουθεί Όσκαρ Σμιντ...

Βραζιλία - ΗΠΑ 120-115...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ