ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσιγιάουσκας: "Υπέροχοι άνθρωποι οι Αγγελόπουλοι"

Ματσιγιάουσκας: "Υπέροχοι άνθρωποι οι Αγγελόπουλοι"
INTIME SPORTS

Ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι αδερφοί Αγγελόπουλου στην αρχή δεν είχαν ιδέα από μπάσκετ κι έκαναν πολλά λάθη, ενώ παραδέχεται πως στη συνέχεια έμαθαν, ενώ τους χαρακτήρισε υπέροχους ανθρώπους.

Ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, σταμάτησε το μπάσκετ, καθώς έγιναν πολλά λάθη κατά τη θεραπεία που ακολούθησε, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διαβάστε τι είπε για τον τραυματισμό του αλλά και για τους αδερφούς Αγγελόπουλου οι οποίοι "δεν είχαν ιδέα αρχικά, την πάτησαν αλλά έμαθαν".

"Δυστυχώς έγιναν μεγάλα λάθη στη θεραπεία μου. Ακόμη και τώρα το αριστερό μου πόδι είναι λεπτότερο απ’ το δεξιό. Νιώθω ακόμη πικραμένος με όσα έγιναν, αλλά το να συνεχίζω να είμαι θυμωμένος δεν βγάζει πουθενά", σχολίασε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και συνέχισε:

"Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην αρχή δεν είχαν ιδέα από μπάσκετ. Έκαναν αρκετά λάθη και εξαπατήθηκαν από πολλούς. Μετά όμως έμαθαν. Είναι υπέροχοι άνθρωποι. Έβαλαν σε αυτή την ομάδα αγάπη και πολλά χρήματα. Το να κερδίζεις δυο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκας, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Ειλικρινά, χάρηκα για τον Ολυμπιακό. Άξιζαν όλοι αυτή την επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ