ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαχτάρισαν στην Γλυφάδα με αθλήτρια που λιποθύμησε

Λαχτάρισαν στην Γλυφάδα με αθλήτρια που λιποθύμησε

Η αθλήτρια της UNIGyor, Ανίκο Σιμόν, έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο στο ζέσταμα στην Γλυφάδα. Έσπευσε άμεσα ο γιατρός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της έπεσε το ζάχαρο.

Ύστερα από το τέλος του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την εθνική Νορβηγίας και την ώρα που είχαν ζέσταμα οι ομάδες για το επόμενο ματς στο γήπεδο της Γλυφάδας, στο τουρνουά "2nd International Οlympiacos Tournament" (το οποίο είναι εις μνήμην του Δημήτρη Μπασούρη), η αθλήτρια της UNIGyor, Ανίκο Σιμόν, λαχτάρισε τους ανθρώπους που ήταν εκεί, καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η 22χρονη αθλήτρια από την Ουγγαρία, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο παρκέ και σε εκείνο το σημείο έσπευσε άμεσα ο γιατρός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κ. Καραχάλιος.

Ύστερα από περίπου μία ώρα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ιατρικού κέντρου Αθηνών σε νοσοκομείο του Φαλήρου. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έπεσε το ζάχαρο στην Ανίκο Σιμόν και αυτός ήταν ο λόγος που λιποθύμησε. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι κάτι που της έχει ξανασυμβεί.

Η Ανίκο Σιμόν έκανε εξετάσεις, δεν βρέθηκε κάτι, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, έχοντας πάντα δίπλα της τον γιατρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Λαχτάρισαν στην Γλυφάδα με αθλήτρια που λιποθύμησε

Photo credits: Μιχάλης Κυριακάκης

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή (15/9)

17:40 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Εθνική Νορβηγίας

19:30 Spartak M.R. -UNIGyor

Σάββατο (16/9)

16:00 Εθνική Νορβηγίας-Spartak M.R.

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -UNI Gyor

Kυριακή (17/9)

16:00 UNI Gyor-Εθνική Νορβηγίας

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Spartak M.R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ