ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάμψη και πλούσιο θέαμα στο Κουκάκι

Λάμψη και πλούσιο θέαμα στο Κουκάκι

Οι Don Poly επέστρεψαν στα 3x3 Urban Legends και κατέκτησαν το τουρνουά που έγινε στο Κουκάκι, το οποίο ξεχώρισε και πάλι για τον υψηλό ανταγωνισμό της κατηγορίας "Elite".

Ο τέταρτος σταθμός της φετινής περιοδείας του 3x3 Urban Legends ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου στο Κουκάκι σε συνεργασία με την τοπική ομάδα. Ήταν το πρώτο 3x3 Urban Legends που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την ένταξη του αγωνίσματος του 3x3 στο Ολυμπιακό πρόγραμμα των αγώνων του 2020 στο Τόκιο, και οι συμμετέχοντες αποδέχθηκαν το νέο με ενθουσιασμό ξεπερνώντας τις 80 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Elite πρωταγωνίστησαν 2 από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, οι περυσινοί άτυποι πρωταθλητές Don Poly (τερμάτισαν 3οι πίσω από την Ljubljana και την εθνική Πολωνίας) και οι Απένταροι (Αθανασούλας, Δρακάκης, Μαρίνος). Στον τελικό οι Don Poly (Μελισσαράτος, Stevovic, Χανιάς & Τσιώκος) επικράτησαν 17-14 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Τώρα οι δυο φιναλίστ προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τις υπολοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί για τον μεγάλο τελικό στις 25 Ιουνίου, εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των πρωταθλητών του FIBA 3x3 World Tour, της Ljubljana. Εκεί θα κριθεί ποια ομάδα θα προκριθεί στο World Tour της Πράγας!

Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν οι Old Bombers (Καπέτσης, Μουστάκας, Σάμπλης, Τηγάνης) που επικράτησαν απέναντι στις Πέστροφες (Γκόγκας, Τσεχονέλιτζε, Βελιτζανασβίλι) με σκορ 13-12).

Επόμενες σταθμός της περιοδείας του 3x3 Urban Legends αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου στα ανοικτά γήπεδα της πλατείας Πλυτά, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το site των διοργανωτών ή τη σελίδα τους στο Facebook.

Ένα γήπεδο γεμάτο χαμόγελα

Οι κερκίδες της "Παιδικής Χαράς" του Κουκακίου ήταν γεμάτες από το πρωί. Την αρχή έκαναν οι κατηγορίες με τους "μικρούς", που έπαιξαν, νίκησαν, έχασαν και πάνω από όλα διασκέδασαν. Η ομάδα του Κουκακίου που φιλοξένησε το event, από τη δική της μεριά θέλει να ευχαριστήσει τις ομάδες Εστία Φιλίας, Αρίωνα, Εθνικό Αθηνών, Αναγέννηση Πετραλώνων, Ίκαρο Καλλιθέας και Δραπετσώνα που έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Λάμψη και πλούσιο θέαμα στο Κουκάκι

Τα παιδιά λίγο πριν το τέλος της πρώτης ημέρας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τους ολυμπιακούς κύκλους, γιορτάζοντας έτσι την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής να εντάξει στο πρόγραμμα των Αγώνων του 2020 το 3on3.

Η ομάδα του Κουκακίου επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρία Frutop για την υποστήριξη, καθώς επίσης το οικογενειακό ψητοπωλείο Καλύβας, το εστιατόριο Θεραπευτήριο, την ταβέρνα Μπάμπης, το παραδοσιακό καφενείο Αυλή, τον φούρνο Ρίζος και την Κάβα Ποτών Ποτογωνιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ