ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξανά μαζί Διαμαντίδης και Σπανούλης!

Ξανά μαζί Διαμαντίδης και Σπανούλης!
INTIME SPORTS

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη κάλεσε ο ΟΠΑΠ για να συμμετάσχουν στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (5/02).

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης θα εμφανιστούν μαζί στην εκπομπή για την κλήρωση του Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ.

" Είναι γνωστό ότι ασχολούμαι και αγαπώ τον αθλητισμό. Είμαι μεγάλος φαν και των δύο παιδιών και είναι τιμή και χαρά μου που θα τους φιλοξενήσω σε αυτή την εκπομπή", δήλωσε ο Χρήστος Φερεντίνος και πρόσθεσε:

" Είναι νομίζω η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση που θα κάνουν τα δύο παιδιά και είμαστε περήφανοι που αυτή η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στη δική μας εκπομπή. Το μήνυμα που θα στείλουμε θα είναι κατά της βίας σε μία εποχή βίαιη. Θα είναι μήνυμα αλληλεγγύης αυτό που θα περάσουν τα παιδιά και είναι σημαντικό, καθώς και οι δύο είναι ως παίκτες και ως άνθρωποι υποδείγματα για όλους.

Μας κάνουν να σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι ως Ελληνας. Ανήκουν σε μία κατηγορία ανθρώπων που εμείς οι Ελληνες έχουμε ανάγκη πλέον. Αυτούς που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ