ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κάλυμνος στο προσκήνιο

Η Κάλυμνος στο προσκήνιο

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει

Ο παλμός του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπάει στην Κάλυμνο το 6ήμερο από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

"Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει και το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Μαζί μας θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Κουταλιανός και Ανθή Χατζηγιακουμή, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς παίκτες που λατρεύουν την πορτοκαλί μπάλα!

To Δ.Σ. της Ε.Α. ΚΑ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλους όσοι έχουν συμβάλει, ώστε το πρώτο μας Camp να είναι απόλυτα επιτυχημένο και στο διάστημα που θα διεξαχθεί, τα παιδιά μας να μάθουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για το άθλημα που αγαπάμε. Στόχος μας είναι το Basketball Camp της Ε.Α. ΚΑ. να γίνει θεσμός και να αποδείξουμε πως το ακριτικό μας νησί μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ