ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΗΟΟΡ στο 3 on 3

Η ΗΟΟΡ στο 3 on 3

Η σχολή εκμάθησης μπάσκετ "ΗΟΟΡ" του Γιώργου Μασλαρινού βρέθηκε στο "3 on 3" που διοργάνωσε ο ΠΣΑΚ το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου στο Ποσειδώνειο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί οι μαθητές – παίκτες της HOOP είχανε την ευκαιρία να βρεθούνε από κοντά με τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Δημήτρη Τσαλδάρη, Γιώργο Δέδα, Γιώργο Αποστολίδη και Μιχάλη Γιαννακίδη και να πάρουνε κάποιο αυτόγραφο ή ακόμη και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κι αν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Γιώργος Αποστολίδης είχανε βρεθεί στην διάρκεια του χειμώνα στην καρδιά της ΗΟΟΡ όπου μίλησαν από κοντά με τους μαθητές – παίκτες της οι υπόλοιποι είχανε μόνο κάτι θετικό να πούνε για την λογική δημιουργίας της.

" Είναι μία πολύ σημαντική η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρσι ο Γιώργος Μασλαρινός θέλοντας να φέρει τα μικρά παιδιά κοντά στο μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουνε άνθρωποι που δουλεύουνε για το μπάσκετ στην Ελλάδα παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Κάτι που χρειάζεται το άθλημα με την προσπάθεια να είναι καλό να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές στην πορεία", τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αφότου πήρε μία γεύση το τι εστί ΗΟΟΡ.

Κι όσο για τον έμπειρο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δέδα, σημείωσε: " Πιστεύω ότι το εγχείρημα του Γιώργου Μασλαρινού είναι κάτι το πρωτοποριακό για την Θεσσαλονίκη.

Όπως ενημερώθηκα η λογική του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά που θέλουνε να ασχοληθούνε με το μπάσκετ αλλά και σε αυτά που έχουνε ήδη ξεκινήσει να βελτιωθούνε δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα με γνώστες του αθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ