ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος κοντά σε COSMOTE, K.Y.A.Δ.Α.

Οι Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος κοντά σε COSMOTE, K.Y.A.Δ.Α.

Κοντά στη δράση της COSMOTE που στηρίζει 200 οικογένειες σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α., βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Χάρης Γιαννόπουλος. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει videos& pics

Η COSMOTE στηρίζει 200 οικογένειες με τη συνεργασία με το K.Y.A.Δ.A. και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Χάρης Γιαννόπουλος βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στου Μακρυγιάννη.

Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού, που συνοδεύονταν από τον Ηλία Κατσογιάννη (marketing director της ΚΑΕ), ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, βοήθησαν στην παραγωγή των στολιδιών, "κουβάλησαν" την καρδιά της αγάπης στην οποία θα τοποθετηθούν ευχές τις επόμενες ημέρες και γενικότερα πήραν μία γεύση από τη δουλειά που κάνουν εκεί καθημερινά οι άνθρωποι της COSMOTE μαζί με τους δεκάδες εθελοντές.

Οι Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος κοντά σε COSMOTE, K.Y.A.Δ.Α.

Οι τελευταίοι άλλωστε είναι πολύ σημαντικοί στην παραγωγική διαδικασία, καθώς βοηθάνε στη δημιουργία των απαραίτητων που θα γεμίσουν τα καλάθια που θα αποσταλούν στις οικογένειες παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Οι Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος κοντά σε COSMOTE, K.Y.A.Δ.Α.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και βοηθάει 2000 οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη να τα βγάζουν πέρα, μοιράζοντας 2 φορές την εβδομάδα τρόφιμα.

Εν όψει Χριστουγέννων εκτός από τα απαραίτητα θα μοιραστούν και κουτιά με δώρα, στολίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα, προκειμένου όλες οι οικογένειες να μπουν στο κλίμα των γιορτών.

Τόσο ο Κώστας Τσαρτσαρής, όσο και ο Χάρης Γιαννόπουλος φόρεσαν τις ποδιές των εθελοντών και βοήθησαν στην παραγωγή.

Οι Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος κοντά σε COSMOTE, K.Y.A.Δ.Α.

Τσαρτσαρής: "Αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργεια"

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε στο Sport24.gr: "Είναι μία αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργεια από την COSMOTE και το Κ.Υ.Α.Δ.Α. Ένα μεγάλο μπράβο και στους ανθρώπους που συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολες οι μέρες για πολλούς ανθρώπους και οι καιροί πολύ δύσκολοι όπως ξέρουμε με την κρίση, οπότε θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνονται πολλές παρόμοιες ενέργειες, με πρωτοστάτες την COSMOTE και το Κ.Υ.Α.Δ.Α. να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι".

Παράλληλα, ευχήθηκε οι Έλληνες να ορθοποδήσουν σύντομα: "Ευχή μου είναι να είναι αχρείαστες αυτές οι ενέργειες και όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να ανταπεξέλθουν από μόνοι τους. Κάποια στιγμή να ορθοποδήσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι και όλοι να έχουν ένα χαμόγελο στα χείλη".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος σχολίασε: "Συγχαρητήρια στην Cosmote και σε όλα τα παιδιά που έχουν έρθει εδώ και βοηθάνε για να κάνουν άλλους ανθρώπους χαρούμενους. Αυτές τις μέρες που όλοι τις χρειαζόμαστε να νιώθουμε χαρούμενοι και ζεστασιά.

Μπράβο και στο Δήμο Αθηναίων που υποστηρίζει αυτή την ενέργεια και μακάρι όλοι αυτές τις γιορτές να νιώθουμε ωραία, με ζεστασιά και να μην είναι κανείς μόνος του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ