ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκασόλ: "Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς Ισπανία; Αδιανόητο!"

Γκασόλ: "Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς Ισπανία; Αδιανόητο!"

O Πάου Γκασόλ σχολίασε το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Ισπανίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ αναφέρθηκε στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους Σαν Αντόνιο Σπερς!

Η FIBA είναι αποφασισμένη να... νουθετήσει τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που παρουσιάζονται αντίθετες στα "θέλω" της, σε ό,τι αφορά το Basketball Champions League που θα διοργανώσει από την ερχόμενη αγωνιστική, επιβάλλοντας αποκλεισμούς από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, ο Πάου Γκασόλ μίλησε στη Marca και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποκλεισμού της εθνικής Ισπανίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, εξηγώντας ότι η απουσία των πρωταθλητών Ευρώπης από το κορυφαίο αθλητικό τουρνουά του πλανήτη είναι κάτι αδιανόητο!

"Δεν μπορώ να φανταστώ Ολυμπιακούς Αγώνες ή Ευρωμπάσκετ χωρίς την εθνική Ισπανίας! Είναι αδιανόητο! Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλω να κάνω αρνητικές σκέψεις. Χάνει το μπάσκετ".

Παράλληλα ο 36χρονος PF αναφέρθηκε στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους Σπερς: "Η περίπτωση των Σπερς είναι κάτι που μου προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι όμως πολύ νωρίς για να αποφασίσω τι θα κάνω. Θα είναι μία πολύ προσεκτική και μελετημένη απόφαση, με γνώμονα την ευτυχία μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ