ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό στη μνήμη του Αλφόνσο Φόρντ

Φιλικό στη μνήμη του Αλφόνσο Φόρντ

Φιλικό στη μνήμη του πολύ μεγάλου άσσου του μπάσκετ, Αλφόνσο Φόρντ, διοργανώνει ο Α.Σ Παπάγου με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον χαμό του από λευχαιμία.

Ο Α.Σ Παπάγου εξέδωσε ο ανακοίνωση στην οποία αναφέρει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ παλαιμάχων της ομάδας και μιας ομάδας πρώην συμπαικτών του Φόρντ από Ολυμπιακό, Σπόρτινγκ και Περιστερίου.

Ο Αμερικάνος παίκτης,με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχασε την ζωή του πριν από οκτώ χρόνια χτυπημένος από λευχαιμία. Ο "Αλ" έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ που αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ακόμα κρατάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ,σε μέσο ορό, όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, ο Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ , η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ.Π και μια ομάδα συμπαικτών του "Αλ" από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/9/2012 στο κλειστό γήπεδο Παπάγου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο "Σαλούν" και όλοι μαζί να τιμήσουμε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ και ανθρώπους που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Να τιμήσουμε αυτόν που ανάγκασε την Ευρωλίγκα να ονομάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε "Alphonso Ford Trophy".

Περισσότερες πληροφορίες για όλα συμβούν στις 15/09 θα έχετε στο άμεσο μέλλον.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δε ξεχνά.
Εκ του Δ.Σ του Α.Σ Παπάγου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ