ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλό του SPORT 24 στον "Τάφο του Ινδού"

Διπλό του SPORT 24 στον "Τάφο του Ινδού"

Σε μια ακόμη νίκη έφτασε το Sport24.gr που συνεχίζει αήττητο το 2012 (να κάτι που δεν πρόβλεψαν οι Μάγιας), επικρατώντας σε ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς της Πράσινης με 61-58.

Οι παίκτες του Μάνου Μίχαλου πήραν το "διπλό" στον Τάφο του Ινδού απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας επιθετικό πλουραλισμο (σκόραραν όλοι πλην ενός) και ολύμπια ψυχραιμία, όπως προκύπτει από τις 0/8 βολές που είχαν στα τελευταία 35 δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ήταν μια σημαντική νίκη κι ένας εξαιρετικός λόγος για να κάνουν οι παίκτες του Sport24.gr τη ζωή του "προδότη" Γιάννη Αβραμίδη στο γραφείο "κόλαση", θυμίζοντας του τις "χειροπέδες" που του πέρασε ο Τριαντάφυλλος στην επανάληψη και πάνω από όλα την μεγαλοπρεπή τάπα που του έριξε στην κρισιμότερη φάση του αγώνα ο Απόλλωνας Λιακόπουλος (φωτό).

Ο τελευταίος ήταν κι ο MVP της αναμέτρησης, κερδίζοντας κατά κράτος τις μάχες των αιθέρων, ενώ πρέπει να σημειωθεί η συμβολή του Μάριου Μαστρογεωργίου (παρά τα προβλήματα με τα φάουλ σκόραρε 15 πόντους), του Νικήτα Μαντά (που τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρη Κοντό) και φυσικά του Φώντα Σέμπρου με το τρίποντο-μαχαιριά, παρά το γεγονός πως εκείνη την ώρα το γήπεδο είχε ντουμανιάσει!

Πράσινη-Sport 24: 58-61

Διαιτητές: Καρούσης, Τσαρούχα

Δεκάλεπτα: 6-8, 25-27, 48-41, 58-61

Πράσινη (Λιόγκας): Αβραμίδης 14 (1), Σφενδυλάκης 2, Περιβολάρης, Ναούμης 13, Οικονόμου, Κουβόπουλος 8 (2), Κοντός 21 (1), Ρούφος, Πέτκοφ.

SPORT 24 (Μίχαλος): Παπαμακάριος, Μόσχος 2, Παγιωτέλης 4, Τριαντάφυλλος 16 (4), Βλαχόπουλος 4, Χαρτζουλάκης 2, Μαντάς 2, Λιακόπουλος 13, Μαστρογεωργίου 15, Σέμπρος 3 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ