ΚΙΝΑ

Τρομερή εμφάνιση από τον Μπουρούση

Τρομερή εμφάνιση από τον Μπουρούση

Στην τρίτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Zhejiang Guangsha Lions, ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε εντυπωσιακά πράγματα, οδηγώντας την ομάδα του σε φιλική νίκη επί των Fubon Braves (92-78).

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτερος παρουσιάζεται ο Γιάννης Μπουρούσης στην Κίνα, δείχνοντας πως έχει εγκλιματιστεί σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Στην τρίτη του, δε, εμφάνιση με τη φανέλα των Zhejiang Guangsha Lions, έδειξε γιατί θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, στο τρίτο παιχνίδι του "Super 8" που διεξάγεται στο Μακάου, έχοντας τον δεύτερο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι βέβαια είδηση ότι αγωνίστηκε για 33'06'' συμμετοχής, αλλά πολύ περισσότερο τι έκανε σε αυτό το διάστημα. Ήταν εντυπωσιακός!

Με 26 πόντους (με 6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 5/6 βολές), 11 ριμπάουντ (9+2), 3 ασίστ, 3 λάθη, 4 κλεψίματα και 2 τάπες ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει τους Fubon Braves (92-78), οι οποίοι είδαν αντίστοιχα τρεις παίκτες τους να τελειώνουν τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ.

Πλέον, οι Zhejiang Guangsha Lions περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στο διεθνές φιλικό τουρνουά που φιλοξενείται στο Μακάου, με τον Γιάννη Μπουρούση να "πατάει" μέρα με τη μέρα το... γκάζι.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ