ΚΙΝΑ

Η Ιθάκη του Ραντούλιτσα βρίσκεται στην Κίνα

Η Ιθάκη του Ραντούλιτσα βρίσκεται στην Κίνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα της Jiangsu θα συνεχίσει να φοράει για δύο ακόμη χρόνια ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κίνα.

Η παρουσία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν απολύτως επιτυχημένη φέτος, αν κρίνουμε από τους αριθμούς του. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού έκλεισε τη σεζόν με 21.8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να βοηθήσει τη Jiangsu να επιστρέψει στα playoffs του CBA.

Κάπως έτσι προέκυψε η επιθυμία της κινεζικής ομάδας να τον κρατήσει στο δυναμικό της για δύο ακόμη χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την ασιατική χώρα, ο 30χρονος παίκτης είπε το "ναι" στην πρόταση των Dragons για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στο παρελθόν, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των ShanDong Lions, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Από την ιταλική ομάδα αποχώρησε λύνοντας το συμβόλαιό του, για να ακολουθήσει η μεταγραφή στους Jiangsu Dragons. Αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα είναι η πρώτη φορά που θα μείνει στον ίδιο σύλλογο για περισσότερα από δύο χρόνια -με εξαίρεση την FMP, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ