BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν ήμασταν σοβαροί"

Πρίφτης: "Δεν ήμασταν σοβαροί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Νίμπουρκ τόνισε ότι η ομάδα του, ο Άρης, δεν είναι σοβαρή όταν ξεκινάει για τρίτο σερί παιχνίδι κυνηγώντας το σκορ.

Στο πρέπει εύρεσης γιατρειάς σε κάτι που τείνει να γίνει σύμπτωμα την ομάδα του να κυνηγάει στο σκορ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτά με Μπάνβιτ και Κόροιβο Αμαλιάδας σε αυτό με τη Νίμπουρκ στάθηκε ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Πρίφτης μετά την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα της ομάδας του. "Δεν είμαστε σοβαροί", τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες περί κούρασης, αναφέρθηκε στο δύσκολο μήνα του συνόλου αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

"Για τρίτο παιχνίδι συμβαίνει. Και με την Μπάνβιτ το ίδιο συμβαίνει. Είναι σαφές ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας,τείνει να γίνει σύμπτωμα, πρέπει να το γιατρέψουμε. Το έχουμε εντοπίσει οι πάντες. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Δεν είμαστε σοβαροί και ξεκινάμε τα παιχνίδια βάζοντας τις χειρότερες δυνατές βάσεις, ειδικά σε παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τον τρόπο. Ψάχνω να βρω τους κατάλληλους παίκτες, γι’ αυτό και βλέπετε τις διαφορετικές πεντάδες στο ξεκίνημα των αγώνων. Πρέπει να το λύσουμε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πρίφτη.

Για τα 20 λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ σημείωσε: "Το κακό ξεκίνημα βάζει κακές βάσεις και ψυχολογικά, κλονίζει την αυτοπεποίθησή μας και ξεκινάμε με πολύ αρνητικό τρόπο τα παιχνίδια. Αναμφίβολα κάναμε πολλά λάθη, το στατιστικό είναι παράλογο, έχουμε 15 κλεψίματα, έχουμε 20 λάθη και έχουμε 40% στο τρίποντο, αλλά έχουμε δεχθεί δίποντα με πολύ καλό ποσοστό, γιατί δεχόμαστε πόντους σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, μπορεί και 30 πόντους σε αυτό το παιχνίδι. Το κυριότερο είναι η συγκέντρωση".

Για την κούραση επισήμανε: "Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που τελειώνουμε τα παιχνίδια. Αυτομάτως αφαιρούμε την χρήση οποιασδήποτε τέτοιας δικαιολογίας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία".

Για τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι δύσκολος μήνας. Είναι υψηλών απαιτήσεων, ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα. Το κυριότερο δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά εμείς οι ίδιοι, να βρούμε σταθερές βάσεις.Σε κάθε παιχνίδι προσπαθείς να βάλεις μεταβλητές στον αντίπαλο, όπως το ίδιο κάνει και ο αντίπαλος. Απέναντι σε αυτό θα πρέπει να παρουσιάσεις κάποιες σταθερές. Εμείς δεν τις έχουμε αναπτύξει αυτές".

Για την απόδοση του Έρικ Μπάκνερ είπε: "Να δουλέψουμε μαζί του, να μπορέσει να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Σήμερα δεν έπαιξε πολύ, μόνο δουλειά, δεν έχει κάτι άλλο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ