BASKETBALL CH. LEAGUE

Ξεκίνησε το ταξίδι του ΠΑΟΚ για τη Λετονία

Ξεκίνησε το ταξίδι του ΠΑΟΚ για τη Λετονία

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Λετονία, καθώς την Τρίτη (24/1, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Βέντσπιλς, για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου του στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Τρίτη (24/1 στις 19:00) στη Λετονία με την Bέντσπιλς, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και η αποστολή του "Δικεφάλου" ξεκίνησε το ταξίδι της για την χώρα της Βαλτικής.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και έγινε η πρώτη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα των πτήσεων του ΠΑΟΚ ξεκινά από την Θεσσαλονίκη για την Φρανκφούρτη και στη συνέχεια για την Ρίγα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Λετονίας στις 00:35 μετά τα μεσάνυκτα, ενώ ακολουθεί οδική διαδρομή για δυόμισι περίπου ώρες μέχρι το Bέντσπιλς.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λετονία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ταντ ΜακΦάντεν, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ