BASKETBALL CH. LEAGUE

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Παρτιζάν

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Παρτιζάν

Η ατμόσφαιρα στην Πυλαία και οι δηλώσεις των Γουίλιαμ Χάτσερ, Θαντ ΜακΦάντεν μετά το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν (VIDEOS).

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα με την Παρτιζάν για τα Playoffs του Basketball Champions League αλλά η ατμόσφαιρα στο κλειστό της Πυλαίας ήταν... οικογενειακή. Αδερφική για την ακρίβεια, καθώς οι δύο σύλλογοι είναι αδερφοποιημένοι και οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών είναι εδώ και χρόνια ιδανικές.

Στα videos που ακολουθούν δείτε τι έγινε χθες το βράδυ στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς και τι είπαν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Χάτσερ, και ο Αμερικανός του "δικεφάλου", Θαντ ΜακΦάντεν, δύο παίκτες που προέρχονται από την ίδια πόλη, το Φλιντ του Μίσιγκαν. " Ήταν σαν οικογενειακή συνάντηση για αυτούς αλλά και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν" τόνισε ο Χάτσερ.

" Μισώ την ήττα αλλά χάσαμε με μόνο δύο πόντους διαφορά και εφόσον κερδίσουμε με τρεις το δεύτερο, μπορούμε να προκριθούμε. Δεν χρειάζεται να απογοητευτούμε περισσότερο" είπε από τη μεριά του ο Θαντ ΜακΦάντεν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ