BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Δεν είχαν τα ίδια κριτήρια οι διαιτητές"

Σάκοτα: "Δεν είχαν τα ίδια κριτήρια οι διαιτητές"
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Μπάνβιτ και ο Ντράγκαν Σάκοτα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής του Champions League.

Η ΑΕΚ στην 10η "στροφή" του Champions League ηττήθηκε από την Μπάνβιτ και ο Ντράγκαν Σάκοτα έριξε τα βέλη του προς τους διαιτητές Μπούλτο, Τσάλικ και Τσέμπισεβ τονίζοντας πως είχαν διαφορετικά κριτήρια στις αποφάσεις τους.

"Δεν αρχίσαμε αρκετά καλά στην άμυνα και χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Η Μπάνβιτ σκόραρε έπειτα από επιθετικά ριμπάουντ και βρήκε και πόντους και από το τρίποντο. Ήμασταν πίσω στο σκορ και αυτό ήταν πρόβλημα. Επίσης Η Μπάνβιτ είχε καλά ποσοστά στα τρίποντα και ήταν δύσκολον α τους σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση", είπε αρχικά ο προπονητής της Ενωσης κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Από την άλλη πλευρά ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι και οι διαιτητές δεν ήταν στα επίπεδο που έπρεπε. Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια και για τις ομάδες. Αυτό μάλλον μας κόστισε. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με αυτό".

Τέλος, όπως έγινε γνωστό ο Μαικ Γκριν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης υπέστη κάκωση κάτω κερκιδωλενικής δεξιάς πηχεοκαρπικής, αλλά η κατάστασή του δεν δείχνει να εμπνέει ανησυχία. Η κατάστασή του πάντως θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (11/1) και αν χρειαστεί, θα υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ