BASKETBALL CH. LEAGUE

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ματς στο Στρασβούργο

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ματς στο Στρασβούργο
EUROKINISSI

Τα 302 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ στην Γαλλία(4/4) για τα προημιτελικά του Basketball Champions League εξαντλήθηκαν μέσα λίγες ώρες, όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ.

Η ΑΕK στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σρασμπούρ (4/4) για τα προημιτελικά του Basketball Champions League θα έχει την υποστήριξη τουλάχιστον 302 φίλων της, οι οποίοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που εξασφάλισε η Ένωση.

Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ πήρε 302 εισιτήρια από την Στρασμπούρ για το παιχνίδι στην Γαλλία, τα οποία αποδείχθηκαν... λίγα για τους φίλους της Ένωσης, μιας και η διάθεσή τους ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ενημέρωσε για το... sold out, ενώ υπενθύμισε πως η δύναμη της ομάδας της παραμένει ο κόσμος της:

"Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι σε διάστημα ολίγων ωρών από τη διάθεσή τους, τα εισιτήρια για τον αγώνα με Στρασμπούρ στη Γαλλία εξαντλήθηκαν.

Και τα 302 «μαγικά χαρτάκια» (14 και 132 ευρώ), που εξασφαλίστηκαν, βρίσκονται στα χέρια φίλων της ΑΕΚ, εντός και εκτός Ελλάδος. Τούτο σημαίνει, ότι, τουλάχιστον, 302 οπαδοί της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στο πλευρό της, την τιμημένη 4η Απριλίου στη «ρεβάνς» της προημιτελικής φάσης των play offs του ΒCL στο Στρασβούργο.

Πριν από τον αγώνα της Γαλλίας, θα εκδοθεί ανακοίνωση προς ενημέρωση των φίλων της ΑΕΚ του εξωτερικού, για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και ζητούμε την κατανόηση από όλους όσοι είχαν τη διάθεση, αλλά δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν.

Η δύναμη της ΑΕΚ παραμένει ο κόσμος της".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ