ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο ξέσπασμα του Τζαουάντ Ουίλιαμς για το αποτέλεσμα των εκλογών

Απίστευτο ξέσπασμα του Τζαουάντ Ουίλιαμς για το αποτέλεσμα των εκλογών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μία σειρά από tweets ο Τζαουάντ Ουίλιαμς της ΑΕΚ σχολίασε αρνητικά την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ σε Πρόεδρο των ΗΠΑ, γράφοντας μερικά τρομερά πράγματα.

Ο περισσότερος κόσμος ίσως δεν το ξέρει, αλλά ο Τζαουάντ Ουίλιαμς είναι ένας άνθρωπος που φημίζεται για το γεγονός ότι λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς φίλτρο. Πρόκειται για μία δυνατή προσωπικότητα, που δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μπάσκετ, αλλά για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αφήσει ασχολίαστο το αποτέλεσμα των Εκλογών των ΗΠΑ, που βρήκε τον Ντόναλντ Τραμπ να αναδεικνύεται επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκίνησε σχετικά ήπια σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, γράφοντας στην αρχή " Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα στις ΗΠΑ - ζωντανή ανταπόκριση από την Ευρώπη". Σταδιακά ωστόσο, με το αποτέλεσμα να δείχνει να παίρνει θετική τροπή για τον Ρεπουμπλικάνο, ο Ουίλιαμς ήταν λιγότερο ήρεμος, γράφοντας αρχικά: " Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στις ΗΠΑ. Τώρα αναρωτιούνται τί διάολο συνέβη στις ΗΠΑ! - ζωντανή ανταπόκριση από την Ευρώπη". Και συνέχισε λίγο αργότερα: " Το αποτέλεσμα των Εκλογών των ΗΠΑ δεν επηρεάζει μόνο τις ΗΠΑ. Επηρεάζει όλο τον κόσμο. Φανταστείτε τι θα προκύψει από αυτό αν δεν χειριστούμε σωστά το όλο θέμα".

Ακολούθως μάλιστα πόσταρε το δύο πιο συναισθηματικά - και γεμάτα προβληματισμό - tweet : " Θρησκείες, φυλές, φύλα, κοινωνικές ομάδες, όλα απαλλοτριώθηκαν. Πώς γίνεται να τελειώσει καλά όλο αυτό. Εκτός αν όλο αυτό ήταν απλώς ένα κόλπο για να έρθει η αλλαγή" έγραψε αρχικά, για να συμπληρώσει μερικά λεπτά αργότερα: " Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό" λέτε... ΑΛΛΑ, το παραβλέπετε". Για να καταλήξει συμπληρώσει: " Τέλος πάντως... Η ζωή συνεχίζεται. Ζήστε τη στο μέγιστο!", πριν καταλήξει γράφοντας: " Η αποστολή που έχω στην ζωή δεν θα αλλάξει, ανεξάρτητα με το ποιος είναι Πρόεδρος. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει ένα καλύτερο μέρος από ότι το βρήκα". Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα tweets του Αμερικανού με χρονική σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ