ΜΠΑΣΚΕΤ

Άντιτς: "Πήραμε το ευρωπαϊκό στον αυτόματο πιλότο!"

Άντιτς: "Πήραμε το ευρωπαϊκό στον αυτόματο πιλότο!"

Μετά από 8-9 μήνες ο Πέρο Άντιτς θυμήθηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και χτύπησε ξανά μέσω Twitter τον προπονητή του Ολυμπιακού. Διαβάστε τα τιτιβίσματα του Σκοπιανού που προκαλούν!

Ο Πέρο Άντιτς μετά από καιρό έβαλε και πάλι στο στόχαστρό του τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μέσω Twitter άρχισε να... πυροβολεί το μεσημέρι της Κυριακής, λέγοντας πολλά και βαριά πράγματα εις βάρος του Έλληνα προπονητή.

Ξεκίνησε αρχικά λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους και ότι έχει ιστορία: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε ο Μπαρτζώκας, ούτε ο Άντιτς. Έδωσα το 1000% για την ομάδα και δεν υπέγραψα κανένα συμβόλαιο πριν τελειώσει η σεζόν".

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος και με τα βέλη του στόχευσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα... "Κάποιος άλλος όμως υπέγραψε με τη Φενέρ πριν τους τελικούς. Οπότε καταλαβαίνετε ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποίησε για να πάρει περισσότερα χρήματα".

Μετά από κανά τέταρτο επανήλθε με ακόμα πιο βαριές φράσεις λέγοντας: "Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και κατακτήσαμε ξανά την Ευρωλίγκα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Στηρίζω κάθε μου λέξη. Thrylos 4 ever".

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Πέρο Άντιτς είχε επιτεθεί φραστικά στο παρελθόν ξανά στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Θυμηθείτε εδώ τα περασμένα tweets του Πέρο Άντιτς τον περασμένο Ιούλιο. Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο NBA Greece και το Νίκο Παπαϊωάννου ότι η σχέση του με τον Μπαρτζώκα ήταν καλή!

Μία ώρα μετά την "αναστάτωση" που προκάλεσε ο Πέρο Άντιτς, επέστρεψε με μία νέα τριάδα από τιτιβίσματα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα: "Δεν θέλω να δημιουργώ περισσότερα προβλήματα στην ομάδα που αγαπώ με τα ΤWEETS μου!!! Απλά νιώθω ότι αυτό που χτίσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια διαλύεται. Η οικογένεια Αγγελόπουλου επένδυσε πολλά, ο κόσμος στήριξε, οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου και όλοι οι παίκτες πάλεψαν. Είμαι απλά ένας πρώην παίκτης, τρελός οπαδός και λέω ό,τι νιώθω. Ο Ολυμπιακός ήταν τα πάντα για εμάς τα δύο προηγούμενα χρόνια και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Γι' αυτό το λόγο λέω αυτό τώρα!! Γιατί θέλω να δω τον Ολυμπιακό να σηκώνει την τρίτη Ευρωλίγκα στο Μιλάνο!!".

Δείτε παρακάτω τα tweets του Πέρο Άντιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ