ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στηρίζει Γκετσεβίτσιους ο Άντιτς στις αιχμές κατά Μπαρτζώκα

Στηρίζει Γκετσεβίτσιους ο Άντιτς στις αιχμές κατά Μπαρτζώκα
INTIME SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς πήρε αφορμή από τις αιχμές του Γκετσεβίτσιους για Μπαρτζώκα και "επιτέθηκε" στον προπονητή του Ολυμπιακού. Δείτε το σχόλιο και την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter. Σε ποιους την έστειλε.

Οι αιχμές που άφησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σε δηλώσεις του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έδωσαν την αφορμή στον Πέρο Άντιτς να "επιτεθεί" στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σκοπιανός αρχικά απάντησε σε tweet με τις δηλώσεις του Λιθουανού, χαμογελώντας με τον κλασικό "ιντερνετικό" τρόπο, γράφοντας παράλληλα "Μπράβο Γκέτσε".

Λίγο αργότερα ενημέρωσε τον Τζος Πάουελ και τον Κάιλ Χάινς, και πάλι χαμογελώντας, ότι αγόρασε ένα αυτοκίνητο. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα Mini Cooper που έχει πάνω τον Mr.Bean.

Μία κίνηση που σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον Πέρο Άντιτς. Χτύπημα κάτω από τη μέση στον προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε στην πορεία για το ευρωπαϊκό του Λονδίνου. Και προπονητή φυσικά μίας ομάδας με την οποία πανηγύρισε δύο σερί Ευρωλίγκες. Άλλωστε καμαρώνει γι' αυτές στην profile picture που έχει επιλέξει στον λογαριασμό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φίλαθλοι του Ολυμπιακού αντέδρασαν στο συγκεκριμένο tweet, με έναν εξ' αυτών να του απαντά: ''Μάθε να σέβεσαι αυτούς που σε κάνουν μάγκα!! Δν υπήρχες πριν τον Ivkovic, τον Μπαρτζωκα και τους Προέδρους μας!!! ΑΧΑΡΗΣΤΕ !!!!''.

Η έκταση που πήρε το θέμα, οδήγησε τον Άντιτς σε νέο tweet, με το οποίο όμως φρόντισε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά. "Δεν ξέρω που έχω γράψει εγώ κάτι εναντίον του Μπαρτζώκα; Σε ποιο tweet ανέφερα το όνομά του!", έγραψε ο Σκοπιανός.

Τα σχόλια δικά σας...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ