ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να αντιμετωπίσω τον Παπαπέτρου στο NBA"

Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να αντιμετωπίσω τον Παπαπέτρου στο NBA"

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για τον συμπαίκτη του στην εθνική νέων, Γιάννη Παπαπέτρου, λέγοντας μάλιστα πως περιμένει μια μέρα να αγωνιστούν ως αντίπαλοι στο NBA. Διαβάστε τι δήλωσε ο νεαρός άσος των Μιλγουόκι.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", για τον συμπαίκτη του στην εθνική νέων και νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάννη Παπαπέτρου.

Ο νεαρός άσος, νούμερο 15 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι, πιστεύει πολύ στην επιτυχία του Παπαπέτρου, γιατί διαθέτει τόσο τις αθλητικές ικανότητες, όσο και τον χαρακτήρα για να ξεχωρίσει.

"Ο Ιωάννης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και σίγουρα του αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται τώρα, στον Ολυμπιακό", τα λόγια του 19χρονου διεθνή φόργουορντ.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Πιστεύω πως θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί δικαιολογημένα γύρω από το όνομά του γιατί είναι ένα παιδί με μεγάλες αθλητικές δυνατότητες".

Ο συνονόματος του Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα αγωνίζεται φέτος στον μαγικό κόσμο του NBA με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο όπως δήλωσε, περιμένει μια μέρα να βρει αντίπαλό του εκεί και τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού: "Πραγματικά ελπίζω μια μέρα να παίξει στο NBA και να βρεθούμε αντίπαλοι εκεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ