ΗΠΑ

Τα αμοντάριστα πλάνα από τον πάγκο των Cavaliers στον πρώτο τελικό

Τα αμοντάριστα πλάνα από τον πάγκο των Cavaliers στον πρώτο τελικό

Eνα συγκλονιστικό video με αμοντάριστα πλάνα από τις στιγμές που ακολούθησαν την γκάφα του J.R. Smith στο Game 1 των Τελικών του ΝΒΑ θα σε κάνει να στενοχωρηθείς για τον LeBron James.

Θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει "ανοησία" την απόφαση του J.R. Smith να "φάει" τον χρόνο στα τέλη της κανονικής διάρκειας του Game 1 της σειράς των Τελικών του ΝΒΑ. Ο πολύπειρος σουτέρ δεν ήξερε, όμως, καν το σκορ με αποτέλεσμα να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής ολόκληρης της χρονιάς.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα video με αποντάριστα πλάνα από τον πάγκο των Cavaliers, από τις στιγμές δηλαδή που ακολούθησαν τη γκάφα του Smith. O LeBron James (τελείωσε τον αγώνα με 51 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ) πηγαίνει για μερικές ανάσες, δεν πιστεύει αυτό που συνέβη, δεν μιλάει όμως σε κανέναν. Προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στο ματς, για να διεκδικήσει την νίκη στην παράταση, αλλά δεν καταφέρνει να κρατήσει τα συναισθήματά του.

" Γιατί δεν πήρες timeout;" φαίνεται να ρωτάει τον Tyronn Lue. Ο head coach των Cavs του δίνει μια απάντηση και ο "KING" χάνει τον έλεγχο. Η γλώσσα του σώματός του δείχνει ξεκάθαρα την απογοήτευσή του και οι στιγμές που ακολουθούν είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Δείτε το σχετικό video:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ