ΗΠΑ

Πυροβόλησαν τον Κλεάντονι Έρλι των Νιου Γιορκ Νικς!

Πυροβόλησαν τον Κλεάντονι Έρλι των Νιου Γιορκ Νικς!

Ο Κλεάντονι Έρλι έπεσε θύμα κλοπής αργά χθες (29/12) το βράδυ στη Νέα Υόρκη, με τους δράστες να τον πυροβολούν στο πόδι. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, αφού πήρε άμεσα εξιτήριο.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Κλεάντονι Έρλι, μετά από σφαίρα που δέχθηκε στο πόδι αργά το βράδυ της Τρίτης (29/12) στη Νέα Υόρκη. Ο νεαρός φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς περνούσε παρέα με την κοπέλα του από την Maurice Avenue, όταν έξι άτομα τον υποχρέωσαν να βγει από το αμάξι του υπό την απειλή όπλου. Οι δράστες, που νωρίτερα είχαν ληστέψει μαγαζί της περιοχής, πήραν από τον απόφοιτο του Wichita State δύο χρυσές αλυσίδες και κολιέ, μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο, πριν ένας εξ αυτών τον πυροβολήσει στο πόδι.

Για καλή του τύχη δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό, αφού λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένειά του κλονίζεται από παρόμοιο περιστατικό, αφού στο παρελθόν δολοφονήθηκε ο ξάδερφός του, Εζέκιελ, μετά από καυγά. Γεγονός που οδήγησε τη μητέρα του στην απόφαση να μετακομίσει από το Bronx (μία από τις πλέον κακόφημες συνοικίες της Νέας Υόρκης) στο Middletown.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ