ΗΠΑ

Ο Bryant νίκησε τον Σπανούλη!

Ο Bryant νίκησε τον Σπανούλη!
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Kobe Bryant επικράτησε εκείνης του Βασίλη Σπανούλη με 21-19. Η "ερυθρόλευκη" φανέλα με τον αριθμό "24" δώρο στον Αμερικανό! Διαβάστε αναλυτικά...

Σε μία πραγματική γιορτή για το μπάσκετ στην αγορά στο ΟΑΚΑ ο Kobe Bryant και ο Βασίλης Σπανούλης φρόντισαν να μοιράσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους που αποφάσισαν να τους παρακολουθήσουν από κοντά.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη και το παρακολούθησαν όσο βρέθηκαν εκεί η ομάδα του Kobe Bryant επικράτησε εκείνης του Βασίλη Σπανούλη με 21-19, κάτι που όμως έχει μικρή αξία.

Οι διοργανωτές πραγματοποίησαν μία εξαιρετική διοργάνωση, ενώ ωραίο χάπενινγκ, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να δίνει στον Bryant μία φανέλα των "ερυθρολεύκων" με τον αριθμό "24" στην πλάτη. Τότε ακούστηκαν μερικές χλιαρές... αποδοκιμασίες, περισσότερο με τη μορφή πλάκας. Άλλωστε η ατμόσφαιρα ήταν πέρα ως πέρα ως εορταστική και το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία του σούπερ-σταρ του ΝΒΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Kobe Bryant στη χώρα μας. " Νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός που ήρθα εδώ πέρα με τη Nike. Η παρουσία του Kobe Bryant είναι τιμή και χαρά" δήλωσε.

Για να προσθέσει: "Δεν έχει σημασία ποιος πήρε τη νίκη, αλλά είναι μια τεράστια τιμή για τη χώρα μας που ένας παίκτης σαν τον Kobe Bryant. Η ιδέα της ΝΙΚΕ ήταν καταπλητική και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ήρθε να τον θαυμάσει".

Σπανούλης και Bryant έχουν πιάσει κουβέντα

Από τη μεριά του ο Kobe Bryant τόνισε: "Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ καλά. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα και παίξαμε καλό πικ εν ρολ. Υπήρξε ανταγωνισμός και συναγωνισμός και όλα πήγαν καλά.

Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ, καθώς παίζουν από μικρά παιδιά και σήμερα συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπούν το άθλημα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα μικρά παιδιά, ενώ θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ".

Ο Kobe Bryant με την φανέλα του Ολυμπιακού

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ