ΗΠΑ

Ο Tacko Fall έχει πρότυπο τον Jobs, όχι τον LeBron

Tacko Fall, a 7-foot-6 basketball player at Liberty Christian Prep in Tavares, originally from Senegal, committed to UCF. (Charles King/Orlando Sentinel)
Tacko Fall, a 7-foot-6 basketball player at Liberty Christian Prep in Tavares, originally from Senegal, committed to UCF. (Charles King/Orlando Sentinel) ORLANDO SENTINEL

Ο Tacko Fall κλήθηκε να απαντήσει στο εάν προτιμά να μοιάσει στον Steve Jobs ή τον LeBron James, με την απάντηση που έδωσε να προκαλεί εντύπωση -σε αυτούς που δεν τον ξέρουν (video).

Έχετε δει πολλούς παίκτες με ύψος 2μ28; Ομοίως, έχετε δει πολλούς παίκτες με NBA range (δηλαδή, δυνατότητα να παίξουν στον "μαγικό κόσμο") που να λένε ευθέως πως άμα είχαν το δικαίωμα της επιλογής, θα προτιμούσαν να κυριαρχήσουν σε τομέα διαφορετικό από αυτόν του επαγγελματικού μπάσκετ;

Όπως και να το κάνουμε, ο Tack Fall απέδειξε ξανά πως δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση. Όχι μόνο λόγω αγωνιστικών προσόντων και δυνατοτήτων, αλλά κυρίως λόγω χαρακτήρα. Απόδειξη η απάντηση που έδωσε στο δίλημμα "Steve Jobs ή LeBron James" αναφορικά με το ποιος θα προτιμούσε να είναι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι "τα αθλητικά προσόντα ξεθωριάζουν κάποια στιγμή, αλλά η μόρφωση και η γνώση μένουν για πάντα". Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίσουμε ότι ο 18χρονος σέντερ έχει δεσμευτεί με το UCF για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει στο NCAA, ενώ παραδέχθηκε πως τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε, αν δεν βρισκόταν στην Αμερική. Γιατί; "Πιθανότατα δεν θα έπαιζα μπάσκετ, αν δεν ερχόμουν στις ΗΠΑ", πρόσθεσε.

Δείτε το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το Bleacher Report για το "πιο αναγνωρίσιμο γυμνασιόπαιδο της Αμερικής", όπως χαρακτηρίζεται -πέραν όλων των άλλων.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ