ΗΠΑ

Ο νέος "βασιλιάς των καρφωμάτων"

Ο νέος "βασιλιάς των καρφωμάτων"

Ο Γκι Ντουπουΐ κέρδισε το έπαθλο των 100 χιλιάδων δολαρίων και έγινε ο νέος "Dunk King". Το κάρφωμα της χρονιάς, πάντως, ήταν αυτό που (δεν) έκανε ο Τζόρνταν Κιλγκάνον, ο οποίος την... είπε μάλιστα στους κριτές (VIDEOS)!

Και το όνομα αυτού... Γκι Ντουπουΐ! Ο Γάλλος επικράτησε στον τελικό του "Dunk King" και ήταν ο θριαμβευτής της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του ΤΝΤ, κερδίζοντας παράλληλα και το βραβείο των 100 χιλιάδων δολαρίων. Ο Ντουπουΐ εντυπωσίασε με το απίστευτο κάρφωμα που έκανε στον τελευταίο γύρο, όταν πήδηξε πάνω από ένα αυτοκίνητο, έπιασε τη μπάλα στον αέρα, την πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του και εν συνεχεία την κάρφωσε.

Δεύτερος τερμάτισε ο Τζόρνταν Σάουδερλαντ, ο οποίος κάρφωσε πάνω από έναν πήχη, ενώ το πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο κάρφωμα στην ιστορία του αθλήματος επιχείρησε να κάνει ο Τζόρνταν Κιλγκάνον, ο κατά πολλούς κορυφαίος dunker του κόσμου. Ο Κιλγκάνον επιχείρησε να καρφώσει με τα χέρια... πίσω από την πλάτη, με έναν τρόπο που δύσκολα περιγράφεται. Η ουσία είναι ότι δεν το πέτυχε ακριβώς όπως το ήθελε και στο τέλος... την είπε και στους τρεις κριτές, τον Κένι Σμιθ, τον Μπρεντ Μπάρι και τον Σακίλ Ο'Νιλ!

Δείτε παρακάτω τα τρία κορυφαία καρφώματα από το "Dunk King", καθώς και την ανακοίνωση του νικητή.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ