NBA

Το "θέατρο" του Draymond Green και η τρομερή αντίδραση του Popovich

Golden State Warriors' Draymond Green (23) reacts to play against the San Antonio Spurs during the first half in Game 4 of the NBA basketball Western Conference finals, Monday, May 22, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP

O Draymond Green μας πρόσφερε ένα από τα πιο τρελά "θέατρα" - ή στα αγγλικά "flopping" - που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό, προκαλώντας το γέλιο ακόμα και στον τεχνικό των Spurs, Gregg Popovich.

Οι Warriors επιβλήθηκαν με 115-129 των Spurs στο San Antonio και προκρίθηκαν με 4-0 νίκες στους Τελικούς του ΝΒΑ . Κατά την διάρκεια του αγώνα πάντως ο Draymond Green μας πρόσφερε ένα από τα πιο περίεργα flopping που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Ήταν το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου όταν ο φόργουορντ των Warriors πήρε τη μπάλα, με τον Jonathon Simmons να τον μαρκάρει. Ο παίκτης των Spurs του έκανε ακολούθως φάουλ, αφού τον χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο. Και, πολύ σωστά, οι διαιτητές του το καταλόγισαν. Ο Green ωστόσο φαίνεται ότι ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα κερδίσει αυτό το φάουλ, αφού λίγο μετά το σφύριγμα έκανε μία τρομερή βουτιά στο παρκέ!

Βλέποντας το replay οι φίλοι των Spurs άρχισαν να γιουχάρουν έντονα τον Green, ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση του προπονητή του San Antonio, Gregg Popovich.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Eric Gay
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ