NBA

Τι έκανες, DeAndre;

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 13:  DeAndre Jordan #6 of the Los Angeles Clippers reacts to a play against the Portland Trail Blazers during a preseason game on October 13, 2016 at STAPLES Center in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Juan Ocampo/NBAE via Getty Images)
-Copyright 2016 NBAE via Getty Images NBAE/GETTY IMAGES

Ο DeAndre Jordan των Clippers έκανε μία από τις γκάφες της χρονιάς στον αγώνα των Clippers με τους Blazers. Βασικά ποιας χρονιάς; Της δεκαετίας!

Έχουμε δει πολλά πράγματα να συμβαίνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Αυτό που έκανε όμως ο DeAndre Jordan δεν το έχουμε ξαναδεί!

Το σκηνικό έχει ως εξής: Οι Clippers υποδέχθηκαν τους Blazers σε φιλικό παιχνίδι. Με το σκορ ισόπαλο 107-107 ο Jamal Crawford πήρε τη μπάλα και με 2 δέκατα του δευτερολέπτου να απομένουν για την λήξη του αγώνα κατάφερε με σουτ να κάνει το 109-107. Οι Clippers πρακτικά είχαν πάρει τη νίκη. Κάποιος όμως βιάστηκε να πανηγυρίσει. Ποιος; Ο DeAndre Jordan, ο οποίος μπήκε μέσα στο παρκέ για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του ενώ ο αγώνας ακόμα παιζόταν, αφού νόμιζε ότι οι Blazers είχαν ζητήσει τάιμ-άουτ για να οργανώσουν την τελευταία τους επίθεση! Μόνο που το Portland δεν είχε άλλο τάιμ-άουτ...

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί έτρεξε προς τον πάγκο, αλλά ήταν πολύ αργά. Οι διαιτητές τον χρέωσαν με τεχνική ποινή επειδη μπήκε στο παρκέ, τον απέβαλλαν και έδωσαν δικαίωμα για μία βολή στους Blazers, την οποία και αξιοποίηση ο Shabazz Napier, μειώνοντας σε 109-108. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ . Η κίνηση του Jordan δεν στοίχισε στην ομάδα του. Είναι όμως μία κίνηση που δύσκολα θα ξεχαστεί και θα αναφέρεται πάντα όταν κάποιος θυμάται τον θηριώδη σέντερ! Απολαύστε παρακάτω την απίστευτη σκηνή!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ