NBA

Τα... έσπασαν Shaq και Barkley σε γνωστό τηλεπαιχνίδι!

Τα... έσπασαν Shaq και Barkley σε γνωστό τηλεπαιχνίδι!

Ο Charles Barkley και ο Shaquille O'Neal έδωσαν το παρών στην γνωστή αμερικανική εκπομπή "Family Feud" (αντίστοιχη ελληνική του "'Ακου τι είπαν") και σκόρπισαν το γέλιο με τις απαντήσεις τους!

Στην Ελλάδα μάθαμε την εκπομπή ως "Κόντρες" με τον Βλάσση Μπονάτσο, πριν μετονομαστεί σε "Κόντρα Πλακέ" με τον Σπύτο Παπαδόπουλο και πριν από μερικά χρόνια δούμε το ίδιο σόου ως "Άκου τι είπαν" με τον Χρήστο Φερεντίνο. Στις ΗΠΑ η εκπομπή έχει εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια το όνομα "Family Feud", με τις απαντήσεις που έχουν δοθεί ανά καιρούς να έχουν μείνει στην ιστορία.

Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν αποφάσισαν να πάνε οι Charles Barkley και Shaquille O'Neal παρέα με τους συνεργάτες τους στο TNT και το αποτέλεσμα ήταν - αναμενόμενα - ξεκαρδιστικό!

Οι δύο Hall of Famers προκάλεσαν πολύ γέλιο με τις απαντήσεις και τις αντιδράσεις τους, καταφέρνοντας μάλιστα στο τέλος να κερδίσουν κιόλας στον τελικό το ποσό των 25.000 δολαρίων για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο Barkley ήταν αυτός που προκάλεσε το περισσότερο γέλιο όταν σε ερώτηση για το " τι χρησιμοποιείς για να καλυφθείς αν σπάσει το φερμουάρ σου στην εκκλησία;" απάντησε " ένα παιδί" (!) με την απάντηση πάντως να πιάνεται ως σωστή, αφού τρεις άνθρωποι είχαν απαντήσει "έναν άλλο άνθρωπο"! Αργότερα, δε, ο Shaq σε άλλη ερώτηση ότι θα ήθελε στα 100 του χρόνια να είναι παρέα με τα εγγόνια του, με την απάντηση να είναι λανθασμένη και τον παρουσιαστή να του λέει πως " είσαι 100 χρονών, τα εγγόνια σου είναι 40 χρονών"!

Δεν χρειάζονται όμως περισσότερα λόγια. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το σόου, καθώς και τον τελικό, όπου Barkley και O'Neal κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο:







TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ