NBA GREECE

Popovich: "Ο Trump είναι ένας άψυχος δειλός"

AP Photo/Eric Gay

Popovich: "Ο Trump είναι ένας άψυχος δειλός"

Η δήλωση του Donald Trump ότι αρκετοί από τους προηγούμενους Προέδρους των ΗΠΑ δεν επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τους συγγενείς των στρατιωτών που πέθαιναν στη μάχη "έβγαλαν από τα ρούχα του" τον Gregg Popovich, ο οποίος ξέσπασε εναντίον του.

Ο τεχνικός των Spurs, Gregg Popovich, δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθειά του στο πρόσωπο του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, αποκαλώντας κάποια στιγμή της ΗΠΑ την ντροπή του πλανήτη! Και φρόντισε να το υπενθυμίσει αυτό σε όλο κόσμο, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Trump ότι ο Barack Obama και αρκετοί από τους προκατόχους του δεν συνήθιζαν να τηλεφωνούν στους συγγενείς των στρατιωτών των ΗΠΑ που πέθαναν στο πεδίο της μάχης ο Popovich - ο οποίος έχει υπηρετήσει στην πολεμική αεροπορία - πήρε τηλέφωνο έναν δημοσιογράφο του σάιτ "thenation.com", λέγοντάς του ότι θέλει να κάνει μία δήλωση. Αφού  ξεκαθάρισε λοιπόν πως ό,τι πει θέλει να θεωρηθεί ότι το είπε "on the record" στην συνέχεια ξέσπασε εναντίον του Trump, λέγοντας τα εξής:

"Έχω εκπλαγεί και είμαι απογοητευμένος από αυτά που είπε αυτός ο Πρόεδρος, καθώς και από την προσέγγισή του για την χώρα, η οποία φαίνεται πως είναι μία διαρκής προσπάθεια διάσπασης. Τα τελευταία σχόλιά του όμως για αυτούς που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα σε περίοδο πολέμου και τα ψέματά του ότι οι προηγούμενοι Πρόεδροι, όπως ο Obama και ο Bush, ποτέ δεν επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους απέχουν τόσο πολύ από την αλήθεια, που σχεδόν δεν έχω λόγια.

Αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται στο Oval Office είναι ένας άψυχος δειλός, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει μεγάλος με το να υπομονεύει τους άλους. Αυτή βέβαια είναι μία συνήθης πρακτική του, αλλά με το να το κάνει χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα - και να πει ψέματα για το πώς ανταποκρίθηκαν οι προηγούμενοι Πρόεδροι στους θανάτους στρατιωτών - έπεσε όσο πιο χαμηλά μπορούσε. Έχουμε έναν παθολογικό ψεύτη στον Λευκό Οίκο, ακατάλληλο πνευματικά, συναισθηματικά και ψυγολογικά να κρατήσει αυτή την θέση και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και ειδικά αυτοί που βρίσκονται γύρω του όλη τη μέρα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν με αυτό τον Πρόεδρο θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο ακατάλληλος είναι και όμως επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα για αυτό. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμα περισσότερο".

AP Photo/Eric Gay

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι αρμόδια είναι η κυβέρνηση για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων και είπε όχι σε συλλαλητήρια και φωνές, ενώ ο πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του ζητήματος

Τα καλύτερα κραξίματα κάτω από φαγάδικα στο Facebook

Μπινελίκια για φαγητά-κάλτσες και πιάτα μέσα στην μπίχλα.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Αυτά είναι τα ονόματα

Οι πέντε προτάσεις ονομάτων που πρότεινε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας

Γιατί οι διαγωνισμοί μαγειρικής δεν έχουν κανένα νόημα

Ο Θέμης Καίσαρης συγκρίνει τα μαγειρικά talent show με διαγωνισμό χορού στο ραδιόφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

Ο γ' τόμος της "Εγκυκλοπαίδειας του Κρασιού" με τη σφραγίδα της LAROUSSE

Μη χάσετε στο "Εθνος της Κυριακής" που κυλοφορεί στις 21/01 τον τρίτο και τελευταίο τόμο από την "Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού"

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Δον Παναγιώτης" και "Όταν σβήνουν τα φώτα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24