NBA

Πήρε άδεια από τους Cavaliers λόγω... Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Άντε Ζίζιτς!

Cleveland Cavaliers' Ante Zizic, right, from Croatia, drives past New York Knicks' Kyle O'Quinn in the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 11, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Οι Cavaliers έδωσαν άδεια στον Άντε Ζϊζιτς να αποχωρήσει από το Summer League του Las Vegas και να μεταβεί στην Κροατία προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρέα με την οικογένειά του!

Στην Κροατία ζούνε μεγάλες στιγμές. Η πρόκριση της παρέας του Μόντριτς και του Μάντζουκιτς στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει δημιουργήσει... φρενίτιδα στην χώρα. Ο Άντε Ζίζιτς των Cavaliers δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Φρόντισε λοιπόν να πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα: Ζήτησε άδεια από την ομάδα του να μεταβεί στην Κροατία, προκειμένου να παρακολουθήσει από την τηλεόραση τον τελικό κόντρα στην Γαλλία μαζί με την οικογένειά του! Το καλύτερο; Οι Cavaliers απάντησαν θετικά στο αίτημά του!

Ο Ζίζιτς κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο Las Vegas, όπου συμμετείχε με τους Cavs στο Summer League, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Στο Cleveland ωστόσο αποφάσισαν να δείξουν κατανόηση στην επιθυμία του παίκτη τους, δίνοντάς του την ευκαιρία να ζήσει αυτή την ιστορίκή στιγμή παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για την ιστορία, την σεζόν 2017/18 ο Ζίζιτς είχε 3.7 πόντους και 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 6.7 λεπτά συμμετοχής με τους Cavs.

AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ