NBA

Παραλίγο γενικευμένη σύρραξη στο Hornets-Wizards και... φιλάκια από τον Howard

Παραλίγο γενικευμένη σύρραξη στο Hornets-Wizards και... φιλάκια από τον Howard

Οι Michael Carter-Williams των Hornets και Tim Frazier των Wizards κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στον αγώνα των ομάδων τους, με τον Dwight Howard να καλείται ακολούθως να εκτελέσει βολές και να στέλνει... φιλάκια στον πάγκο των Wizards!

Ωρες-ώρες φέτος έχει κάποιος την εντύπωση ότι δεν υπάρχει μέρα στο ΝΒΑ που δεν υπάρχει ένταση είτε μεταξύ αντιπάλων, είτε μεταξύ παικτών και διαιτητών. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα των Honrets με τους Wizards.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί προ πολλού υπέρ των Hornets, ο Michael Carter-Williams των Hornets ένιωσε ένα σπρώξιμο που δεν του άρεσε από τον Jason Smith των Wizards, με τον δεύτερο να χρεώνεται με φάουλ. Αποτέλεσμα; Να τον πετάξει στο παρκέ και να σταθεί από πάνω του, μοιάζοντας έτοιμος για τσαμπουκά! Και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Tim Frazier των Wizards, που όρμησε προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες των δύο παικτών για να μην ξεφύγει η κατάσταση! Όπως είναι φυσικό, αμφότεροι αποβλήθηκαν. Το ωραίο της υπόθεσης βέβαια είναι αλλο.

Με τον Carter-Williams να είναι αυτός που είχε κερδίσει το φάουλ να έχει αποβληθεί, κάποιος παίκτης των Hornets έπρεπε να εκτελέσει τις βολές από το φάουλ που είχε κερδίσει. Βάσει κανονισμών, τον παίκτη τον επέλεξαν οι Wizards, διαλέγοντας τον Dwight Howard φυσικά! Ο σέντερ των Hornets λοιπόν μπήκε γελώντας στο παρκέ, ευστόχησε και στις 2 βολές και μετά έστειλε φιλάκια στον πάγκο της Washington!

Δείτε το VIDEO με τα δύο περιστατικά:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ