NBA

Μπάρκλεϊ: "Άντε γ...τε!"

Μπάρκλεϊ: "Άντε γ...τε!"

Ο Τσαρλς Μπαρκλεϊ βρέθηκε σε κλαμπ και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτούς που φαίνεται να έχουν πάρει το μέρος ΛεΜπρόν Τζέιμς στη μεταξύ τους κόντρα, φωνάζοντας από ένα μικρόφωνο: "άντε γ...τε!"

Η κόντρα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς καλά κρατεί. Μετά το δικό τους... πινγκ-πόντο δηλώσεων ωστόσο, ήρθε η σειρά των υποστηρικτών τους και των... "πολέμιών" τους να πάρουν θέση. Ο Μπάρκλεϊ όμως φαίνεται ότι έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και για αυτούς: "Άντε γ... τε"!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Ο Μπάρκλεϊ βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ όπου έπαιξε ένας γνωστός του ντι τζέι, ανεβαίνοντας κάποια στιγμή μαζί του. Τότε ήταν που πήρε το μικρόφωνο και με τον κόσμο από κάτω να έχει... ανάμικτες αντιδράσεις επειδή προέβη σε αυτή την κίνηση, φώναξε πριν επιλέξει το επόμενο κομμάτι με τίτλο "Hate Me Now", που σημαίνει "Μίσησέ με τώρα": " Ακούω αυτό το τραγούδι κάθε πρωί που ξυπνάω. Αυτό είναι για όλους εσάς τους γαμ...νους Haters εκεί έξω. Για τα επόμενα 5 τραγούδια περάστε καλά όλοι και όλοι εσείς οι Haters... άντε γ....τε"! Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η φράση είχε αποδέκτη και τον... ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά αυτό σίγουρα δε μπορεί να αποδειχθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε πρώτο το δίκτυο TMZ Sports:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ