NBA

Μου πετάς το παπούτσι, σου λύνω τα κορδόνια!

Chicago Bulls' Robin Lopez during an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Thursday, Dec. 15, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP

Robin Lopez και Jae Crowder είχαν έναν μίνι-διαπληκτισμό στον αγώνα των Bulls με τους Celtics επειδή ο δεύτερος πέταξε το παπούτσι το πρώτου εκτός γηπέδου. Πώς αντέδρασε ο Lopez; Πήγε να λύσει τα κορδόνια του παπουτσιού του Crowder!

Στα playoffs όλα επιτρέπονται! Έτσι τουλάχιστον πρέπει να σκέφτηκαν οι Jae Crowder και Robin Lopez στον 4ο αγώνα της σειράς των Bulls με τους Celtics ( νίκη των δεύτερων με 95-104 ), προσφέροντάς μας μία περίεργη φάση.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τρίτη περίοδο, ο Lopez σκόραρε με φόλοου και μείωσε σε 59-50. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του, όμως, του βγήκε το παπούτσι. Όταν λοιπόν έσκυψε για να το πάρει, είδε τον Jae Crowder να το παίρνει και να το πετάει! Ο διαιτητής που βρισκόταν κοντά στην φάση διέκοψε άμεσα στο παιχνίδι για να βάλει το παπούτσι του ο Lopez, με τον έμπειρο center πάντως να μην χάνει την ευκαιρία και να φαίνεται να προσπαθεί να λύσει τα κορδόνια στο παπούτσι του Crowder! Τελικά δεν το έκανε όμως.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όλων αυτών; Να χρεωθεί τελικά με τεχνική ποινή ο Crowder για "καθυστέρηση".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


AP Photo/Aaron Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ