NBA

Η απάντηση του Magic; Να πάρει τους Clippers

Η απάντηση του Magic; Να πάρει τους Clippers

Ο Magic Johnson φέρεται έτοιμος να κάνει κίνηση για την εξαγορά των Clippers, από τον Donald Sterling, αντί 1 δις δολαρίων, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Ο Magic ήταν η... πέτρα του σκανδάλου στο Sterling-gate.

Διαβάστε για το ντόμινο αντιδράσεων που προκάλεσε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η φωτογραφία που ανέβασε η V. Stiviano στο Instagram, παρέα με τον Magic Johnson, ήταν η αφορμή για τα ρατσιστικά σχόλια του Sterling, στην τηλεφωνική συνομιλία του με την πρώτη . Ο Magic, μέλος των Guggenheim Partners που εξαγόρασαν την ομάδα μπέιζμπολ των Los Angeles Dodgers αντί 2.15 δις δολαρίων, θέλει ν' αγοράσει τους Clippers, όπως ανέφερε το Yahoo! Sports.

“O Magic ενδιαφέρεται σίγουρα. Αυτό είναι 100% το πλάνο του”, σχολίασε ανωνύμως η πηγή του Yahoo! Sports. Κι αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία για ... κάθαρση στο σκάνδαλο Sterling, από την εξαγορά των Clippers από τον Johnson και τους δισεκατομμυριούχους φίλους (επενδυτές) του.

Αλλωστε οι Guggenheim Partners στοχεύουν στη δημιουργία αθλητικής αυτοκρατορίας στη Νότια Καλιφόρνια, αφού θέλουν ομάδα NFL, όπως και ΝΒΑ. Μετά τον θάνατο του Jerry Buss, ο Magic πρέσαρε τα παιδιά του αείμνηστου ιδιοκτήτη των Lakers, για να εξαγοράσει το ποσοστό τους, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Μην ξεχνάμε ότι τον Φεβρουάριο εξαγόρασαν την πτωχευμένη ομάδα WNBA, Los Angeles Sparks.Το σενάριο εξαγοράς των Clippers, μοιάζει ιδανικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Κατ' αρχήν ο Sterling, θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα, αφού θα εισπράξει πάνω από 1 δις δολάρια για την πώληση των Clippers. Παράλληλα ο κομισάριος του NBA, Adam Silver, θα έχει καταφέρει την πρώτη του μεγάλη νίκη στα νέα του καθήκοντα, ενώ η παρουσία του Magic θα εξαγνίσει τους Clippers και θα ξαναφέρει ηρεμία στ' αποδυτήρια της ομάδας του Doc Rivers.

Δεκτές όλες οι απόψεις και στο Twitter @ndpapaioannou

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ