NBA

Η κόντρα Green - Rondo έχει νέα επεισόδια

Η κόντρα Green - Rondo έχει νέα επεισόδια

Ο Rajon Rondo και ο Draymond Green αρπάχτηκαν εκ νέου στον τρίτο αγώνα της σειράς μεταξύ των Pelicans και των Warriors (VIDEOS).

Ο Draymond Green και ο Rajon Rondo υποστηρίζουν ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ότι είναι απλά δύο τύποι που απλά ανταγωνίζονται μέσα στο γήπεδο. Όπως και να αποκαλέσει, πάντως, κανείς αυτό που "έχουν" στο γήπεδο, είναι αυτό που του έχει μετατρέψει στα κεντρικά πρόσωπα της σειράς μεταξύ των Warriors και των Pelicans, η οποία είναι πλέον στο 1-2 μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του Alvin Gentry στον τρίτο αγώνα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Ορλεάνη ο Rondo και ο Green είχαν... κοκορομαχία για δεύτερο συνεχόμενο ματς και όχι μία, αλλά δύο φορές. Την πρώτη επειδή ο Green δεν άφηνε τον Rondo να σουτάρει σε νεκρό χρόνο (κι ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήγαιναν στους πάγκους τους για τάιμ άουτ) στα μέσα της πρώτης περιόδου και τη δεύτερη όταν ο γκαρντ των Pelicans επιχείρησε να βάλει τρικλοποδιά στον all-star του Golden State.

" Δεν έκανα εγώ την αρχή με τον Rondo. Πότε πήγα κατά πάνω του; Ίσως μία φορά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Με όλους έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο. Έτσι μαρκάρεις", τόνισε ο Green για την κόντρα με τον Rondo, που απάντησε: " Αυτό είναι το παιχνίδι του. Δεν προσπαθώ να τον προκαλέσω. Μιλάει πολύ. Ανταγωνιζόμαστε. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από μία μάχη στο γήπεδο. Λατρεύω να παίζω απέναντι του. Προσπαθώ απλά να ματσάρω την ενέργειά του".

Παρακολουθήστε την κοκορομαχία των δύο παικτών στα παρακάτω videos:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ