ΗΠΑ

Iguodala και Arianna Huffington τα λένε... για τον ύπνο

Iguodala και Arianna Huffington τα λένε... για τον ύπνο

Λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε τον τίτλο του MVP των περσινών τελικών στο ΝΒΑ, ο Andre Iguodala είχε αναφερθεί στη σημασία του σωστού ύπνου για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του. Για το ίδιο ζήτημα θα μιλήσει απόψε με την Arianna Huffington στο Stanford.

Πόσες φορές έχουμε ακόμη για τη σημασία της προπόνησης στη βελτίωση της απόδοσης ενός αθλητή; Άπειρες! Πόσες έχουμε ακούσει για τη σημασία του σωστού ύπνου; Μία! Από τον Andre Iguodala, ο οποίος αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Golden State Warriors και την ανάδειξή του σε MVP των τελικών είχε επισημάνει πως το μεγάλο του "όπλο" σε όλη τη διαδρομή της σεζόν ήταν ο σωστός ύπνος και η ξεκούραση σε καίρια σημεία της χρονιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι η Arianna Huffington, ιδρυτής και διευθύντρια της Huffington Post, η οποία έχει αναφερθεί πολλάκις στις ευεργετικές ικανότητες της δέουσας ξεκούρασης και της αξίας του ύπνου στη λειτουργία του οργανισμού.

Γι αυτό, οι δυο τους θα τα... πούνε απόψε (11/4) στο Stanford University, σε μία συζήτηση που θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι (και να επέμβουν, εφόσον το θελήσουν) στο Facebook.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ