ΗΠΑ

H Marvel, o Duncan και ο "Τιμωρός"

H Marvel, o Duncan και ο "Τιμωρός"

Ο ηγέτης των Spurs λατρεύει τις ταινίες της Marvel. Κουβαλάει, μάλιστα, έναν χαρακτήρα τους συνεχώς μαζί του. Και τώρα ετοιμάζεται να δικαιωθεί!

Είναι ένας από τους πιο ήρεμους σταρ του ΝΒΑ. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνεται σταρ. Είναι ο ορισμός του σπουδαίου παίκτη που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στο παρασκήνιο. Ο Tim Duncan είναι γενικά μια ιδιαίτερη περίπτωση αθλητή και ανθρώπου. Μη νομίζετε, πάντως, πως δεν έχει... τσαγανό. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ο ηγέτης των San Antonio Spurs λατρεύει τις ταινίες και τους χαρακτήρες της Marvel, τόσο πολύ, που έχει δημιουργήσει μια custom επιγονατίδα με τον "Τιμωρό". Την φοράει στο ζέσταμα κάθε αγώνα. Θα την φορούσε και στα ματς, αν το επέτρεπαν οι κανονισμοί του ΝΒΑ.

H Marvel, o Duncan και ο "Τιμωρός"

Οι παράγοντες της Marvel κολακεύτηκαν από το γεγονός, έψαξαν, έμαθαν λεπτομέρειες και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τον... ηλεκτρονικό Duncan για μια από τις επόμενες ταινίες τους. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιήσουν το "Car Shop" του TimmyD και θα τον ευχαριστήσουν έτσι για την υποστήριξή του.

H Marvel, o Duncan και ο "Τιμωρός"
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ